Steeds meer woningbezitters en bedrijfseigenaren laten infrarood verwarming installeren. dat komt omdat er nu veel kwalitatief goede en betaalbare kant&klare oplossingen op de markt zijn. Infrarood verwarming is verkrijgbaar in plafondpanelen, wandpanelen en mobiele infrarood oplossingen.

Wat zijn de voordelen om met infrarood te verwarmen?

  • Infrarood ook wel IR genoemd is bijzonder zuinig, nagenoeg alle energie wordt omgezet in warmte
  • lange levensduur, 25 tot 30 jaar
  • geen onderhoud nodig
  • in elke ruimte toepasbaar
  • omdat er geen lucht verplaatst wordt heeft u ook nagenoeg geen last van ronddwarrelend stof of andere schadelijke stoffen. ideaal voor mensen met een allergie
  • IR maakt geen geluid, geen rode gloed en geen geur

Hoofdverwarming of bijverwarming?

Vaak wordt infrarood of elektrische verwarming nog gezien als bijverwarming. Ideaal voor de studeerkamer, kantoor, badkamer of schuur. Maar elektrisch aangestuurde verwarming kan heel goed als hoofdverwarming dienen. Net als bij radiatoren dient er dan een warmteberekening gemaakt te worden. De meeste producten in onze webshop geven hun warmtebereik aan. zo kun je op een veilige, comfortabele en goedkope manier je ruimte(s) verwarmen met infrarood panelen, elektrische convectoren of elektrische vloerverwarming.

Is infraroodverwarming niet schadelijk voor mens of dier?

Omdat infrarood panelen een lange golf straling afgeeft is dit juist goed voor uw huid en ledematen. Mensen met gewricht- en spieraandoeningen hebben hier baat bij, tevens zorgt infrarood warmte voor een betere bloedcirculatie.

De toekomst van elektrisch en infrarood verwarmen.

Elektrisch en infrarood verwarmen zal in de nabije toekomst steeds vaker worden gebruikt. De reden is simpel: het is een gezonde en aangename warmte en het gebruik van gas wordt alsmaar duurder terwijl elektriciteit steeds goedkoper wordt. Zeker als u dit combineert met zonnepanelen

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00