Alternative Heating heeft als doel ALLE Nederlandse huizen duurzamer te maken.

Dit kan op heel veel manieren, echter de meeste (door de regering) voorgestelde oplossingen zijn erg duur en voor veel mensen niet te betalen. Daarbij komt er ook nog vaak een verbouwing bij kijken.

Maar dat kan makkelijker en veel voordeliger. Wij kunnen met simpele oplossingen uw woning 100% van het gas afhalen.

Veel oudere (huur) woningen moeten hoge kosten maken om hun woning te verduurzamen, isoleren van de woning, anders gaan verwarmen door hybride warmtepomp of warmtepomp. Maar dat betekend al snel een investering van enkelen duizenden euro`s.

Natuurlijk is uw spouwmuur isoleren of uw oude Hr glas laten vervangen door Hr++ glas een slimme keuze, maar dan ben je er nog niet. De grootste kosten post is vaak anders gaan verwarmen.

Als u uw woning gaat verwarmen met infrarood oplossingen zijn de kosten een heel stuk lager. Maar het aller belangrijkste is om slim te gaan verwarmen. Waarom moet een ruimte waar u niet vaak bent continu verwarmd worden? Of waarom moet de badkamer altijd op bv. 20 graden staan als u er maximaal 1 uur per dag bent?

Door elke ruimte afzonderlijk te verwarmen met onze infrarood oplossingen heeft u in elke ruimte de gewenste temperatuur en bespaart u dagelijks op uw energiekosten.

Onze producten zijn makkelijk zelf te installeren (DHZ pakket) .

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00